Belépés | Regisztráció | Felhasználási feltételek | Kapcsolat
Ingyenes megjelenési lehetőséget biztosítunk ingatlanirodák és magánszemélyek részére. Bővebb információ a Hirdetés feladás tudnivalókban.
A eladó ingatlanját bármikor, bárhonnan egyetlen bejelentkezéssel meghirdetheti, hirdetéseit bármikor áttekintheti, módosíthatja, törölheti jelszóval védett admin felületén.
A feladott hirdetések azonnal megjelennek rendszerünkben. A cégadatok moderátor által történő elbírálás után jelennek meg az oldalon.
Fontos, hogy valós e-mail címet adjon meg, mert erre küldjük el a regisztrációd aktiválásához szükséges adatokat.

Regisztráció

e-mail cím*:
jelszó*:
jelszó megismétlése*:
   
név*:
telefonszám*:
céges regisztráció
  Amennyiben ingatlan irodaként regisztrál, kérjük itt jelezze!
   
a felhasználási feltételeket elfogadom!
A *-al jelzett mezők kitöltése kötelező!

Felhasználási feltételek

(kivonat)
A honlap használatának megkezdésével valamennyi igénybe vevő ráutaló magatartással elfogadja a felhasználási feltételeket. A honlapot minden igénybe vevő kizárólag a saját kockázatára és felelősségére használhatja.
Hirdető kijelenti és szavatolja, hogy a hirdetés tekintetében a hatályos jogszabályokat betartja, az személyhez és szellemi alkotásokhoz fűződő jogot nem sért, illetve a nyilvánossághoz közvetítéshez az érintett személyek hozzájárulásával rendelkezik.
A regisztráció során az adatok kitöltésekor figyelni kell az adatok pontos és valóságnak megfelelő megadására. Kötelezően megadandó adatok esetén a formai ellenőrzés automatikusan megtörténik. Az adatok kitöltése után fontos a megadott adatokat ellenőrizni és jóváhagyni. Ezt követően kerülhet sor a regisztráció elektronikus továbbítására.
Üzemeltető a regisztráció során aktivációs linket küld elektronikus levélben a megadott email címre, melyre kattintva igénybe vevő fejezi be a regisztrációt.
A honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, annak bárminemű igénybevétele valamennyi igénybe vevő saját kockázata és felelőssége.
Az általános szerződési feltételekről itt olvashat bővebben.